karışık zamanlar ...

yine bir sınav öncesi psikolojisi çalışmalıyım diyorum oturyorum ne zor of  :( çünkü yne son haftaya bıraktım nişan telaşından kıyafet telaşı küçük şehir dışı mecburiyet gezileri derken yine kalcam bu sene kalmamalıyımm kalmıcam ilk sınav notlarım iyi bi o kadar çalışırsam geçerim yazıp ders çalışmayı planlıyorum.....


geçen hafta nişanlığımı aldıkk çok güzel tam istediğim gibi şimdi sıra aşkımda deli gibi takım elbise bakıyoruz biraz farklı olmasını istiyorum biraz şık ve biraz sade ayy o günü düşündükçe çok heyecanlanıyorumm yüzüklerimizi de aldıkk çok güzeller harikalar şimdiik bu kadar bayağıdır yazmıyorum evet çünkü evde duramıyorumm sürekli işimiz oluyor nişanımız için ve ayrıca o işyerinden de kurtuldum istifa ettim özgürüm kitaplarımı okuyorum stres atıyorumm hem tatlı telaşta hem tatildeyim kendimce kısacası ben çok mutluyum... :)

Yorumlar

  1. Bloglar Listesi ve/ya Muhtarlık üyesi olduğunuz için, Blog Katolog sayfanızı hazırladık.

    Lütfen bir göz atarak; a) değişiklik isteklerinizi b) bulunduğu kategorisi yanlış ise c) olması gereken başka kategoriler var ise c) mevcut kategoriler uymuyor ise önerdiğiniz kategori adını bildirmeniz halinde talepleriniz yerine getirilecektir.

    Ayrıca:

    Bloglar Listesinde yer alan isimlerin bazıları, Blog Star Seçmelerinde önerilen blogların isimleri olduğundan ve listeye otomatik alındıklarından dolayı, şu soruyu da sormak gereği duyuyoruz:

    Listeden ve/ya tanıtım sayfalarından kaldırılma talebiniz var ise onu da bildirin lütfen.

    Tanıtım sayfanıza girmek için:
    Muhtarlık sayfasında : Bloglar Kataloğu sekmesinden girebilirsiniz.. .

    Bu tanıtım sayfaları, ulaşım kolaylığı için, Bloglar listesine bağlanacaktır, bir kısmı bağlandı bile.. orayı da bir kontrol ederseniz.. link hatası varsa diye…

    Bu noktadan sonra kategorileri tekrar değiştirmek zor olacağından özellikle kategorileriniz konusunda bize bilgi vermenizi rica ederiz.

    Tekrarlıyorum: Eğer mevcut kategorilerden başka bir kategori olması gerekiryorsa bunu da bildirin yeni bir kategori açalım.

    Sayfa içeriğini, arzu ettiğiniz her zaman güncelleyebilir ve değiştirebilirsiniz..

    Sayfanızı olduğu şekliyle onaylıyorsanız, lütfen katalogdaki iletişim veya yorum/blog ekleme sayfalarından birisinden onayladığınızı bildirin..

    Şimdiden teşekkürler


    Not: bu arada hayırlı uğurlu olsun demek istedim... allah bir yastıkta kocatsın...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar